Door dit formulier in te vullen en te verzenden wordt je als lid ingeschreven van de fotoclub "Cult Crap Collective" en toegevoegd aan de mailinglijst. Je kan met ingang vanaf de inschrijving éénmalig één maand gratis de clubsessie vrijblijvend volgen als volwaardig lid.

Indien je na de proefmaand lid wenst te blijven van de CCC dan betaal je je lidgeld via overschrijving. Je zal hiervoor een mail ontvangen met het juiste bedrag en het rekeningnummer.

Het lidgeld voor een volledig jaar bedraagt voor een fotograaf €65,- waarvan €5,- lidgeld van Jeugdhuis 't Schuur en €5,- per maand lidgeld voor de fotoclub (12mnd = €60,-)
Studenten betalen voor een volledig jaar €35,-.
Modellen en visagistes betalen enkel het lidgeld van het Jeugdhuis 't Schuur. Hierdoor ben je als model en visa verzekerd tijdens de club sessies.

Bij het betalen van het lidgeld ga je akkoord met het huisreglement dat je terugvindt op de ledenpagina's van deze website.

Bij het niet betalen voor de vervaldatum van het lidgeld wordt je automatisch als lid uitgeschreven. Wens je je nadien opnieuw aan te sluiten, dan stuur je best via het contactformulier een bericht of neem je contact op met iemand van het bestuur. Bij een heraansluiting als lid heb je geen recht op een gratis proefmaand.

@


Ik word lid als fotograaf.
Ik word lid als model.
Ik word lid als visagiste.